Μάσκαρα με χρώμα...

Summer hot trend: Μάσκαρα με χρώμα...

Η απόλυτη τάση για φέτος το καλοκαίρι στο μακιγιάζ είναι η έντονη βλεφαρίδα με μάσκαρα σε χρωματιστές αποχρώσεις...




Δοκίμασε το hot trend της μάσκαρα με χρώμα και σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου… Ξέχνα την κλασσική, μαύρη μάσκαρα και πόνταρε σε έντονα χρώματα όπως το μπλε, μοβ και φούξια!


Αυτό προτείνουν φέτος οι μεγαλύτεροι οίκοι, καθώς η μάσκαρα με χρώμα επανέρχεται δυναμικά και αρκεί για να δημιουργήσει ένα έντονο και εντυπωσιακό beauty look ακόμα κι όταν όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ μας είναι φυσικό και απαλό.


Η μάσκαρα παίρνει χρώμα αυτή τη σεζόν και τονίζει το βλέμμα μας με τον πιο ιδιαίτερο και girly τρόπο. Τόλμησε τη νέα τάση στο μακιγιάζ και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις με το statement make up look σου!


Το μόνο που πρέπει να προσέξεις για να υιοθετήσεις το απόλυτο trend είναι:


1. Να μην χρησιμοποιήσεις έντονη σκιά στο κινητό βλέφαρο, ώστε να μην φορτώσεις το βλέμμα με πολλά χρώματα.


2. Να επιλέξεις ένα nude κραγιόν ή ένα σχεδόν διάφανο φρουτώδες λιπ γκλος.


3. Αν πάλι θέλεις ακόμα περισσότερο χρώμα στο μακιγιάζ σου το μυστικό για να έχει αρμονία το beauty look είναι απλό: πρέπει να φροντίσεις το κραγιόν σου να έχει μια απόχρωση που να ταιριάζει με τη μάσκαρα.


4. Πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα με χρώμα, χτένισε τις βλεφαρίδες σου με ειδικό βουρτσάκι και, αν είναι στη beauty ρουτίνα σου, κάνε τις πιο γυριστές με το ειδικό μηχάνημα για τις βλεφαρίδες. Έτσι θα φαίνονται πιο μακριές και εφαρμόζοντας τη μάσκαρα προσεκτικά, θα αποφύγεις να "κολλήσουν" μεταξύ τους.









πηγη:queen