Ας γνωριστούμε...:)


Ποιοι είμαστε:

Το ιστολόγιο "Η Μόδα Είναι Τέχνη" είναι το πλέον εξειδικευμένο blog ποικίλης ύλης, στα πλαίσια της μόδας και της ομορφιάς, που ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 2015 και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί πάνω από 44 εκατομμύρια επισκέπτες, αλλά και χιλιάδες μοναδικές προβολές σε κάποιες δημοσιεύσεις του !!!

Κάθε μέρα ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα άρθρα για εσάς. Για την δική σας ενημέρωση και έμπνευση. Πάρτε ιδέες και δημιουργήστε την δική σας τέχνη, την δική σας μόδα!

Είμαστε σε αποκλειστική συνεργασία με 200+ Facebook groups και μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ στις εικόνες στο κάτω μέρος της σελίδας. 
 
Όλα τα groups έχουν πάνω από 5.000.000 μέλη, σε όλο τον κόσμο. Επίσης στην σελίδα μας "Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ" θα έχετε μία πλήρη εικόνα της μόδας και της ομορφιάς, στο Twitter και το Pinterest γίνονται όλες οι αναρτήσεις μας για περισσότερη ενημέρωση σε όλα τα μεγαλύτερα δίκτυα του web, αλλά και στο YouTube κανάλι μας με τα βίντεο που εσείς επιλέξατε να στείλετε, με τα δικά σας tips και tricks ομορφιάς ... και συνεχώς μεγαλώνουμε.

Με την δική σας υποστήριξη συνεχίζουμε να ολοκληρώνουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς με συνεχή ενημέρωση και στόχο να καλύψουμε όλο το φάσμα των επαγγελμάτων ομορφιάς...

Τα στατιστικά στοιχεία του Μαϊου αποτυπώνουν ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτή την στιγμή για τα 2 blogs μας (αναμενόμενο) με 5200000 επισκέπτες. Ακολουθεί η Αμερική με 180000 επισκέπτες. Η Κύπρος με 110000, η Γερμανία με 100000, η Ρουμανία με 80000, η Αγγλία με 50000, η Κολομβία 40000, η Τσεχία 30000, το Μεξικό με 25000 και υπόλοιπες χώρες με 550000 επισκέπτες.

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας για να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της μόδας, τις τάσεις και τα trends ομορφιάς, που συναρπάζουν στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. 

Στείλτε μας τη γνώμη σας ή το άρθρο που θέλετε να δημοσιεύσουμε και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι.
 
 
 Η ομάδα του "Η Μόδα Είναι Τέχνη" 

Υπεύθυνος επικοινωνίας : Βασίλης Λογοθέτης
imodaeinaitexni@gmail.com