5 τροποι για να φορεσετε jean στο χρωμα της μεντας

tzin sto xroma tis mentas 5
Το πράσινο της μέντας ανήκει στην παστέλ παλέτα των χρωμάτων και το αγαπάμε πολύ. Δίνει μία χαριτωμένη πινελιά στο ντύσιμό μας και κάνει πιο φωτεινό ακόμη και το πιο μουντό ντύσιμο. Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να φορέσετε ένα τζιν στο χρώμα της μέντας μέσα στον χειμώνα.

Μία ιδέα είναι να το συνδυάσετε με λευκό μπλουζάκι, γκρι πλεκτή ζακέτα και γκρι ψηλοτάκουνες μπότες. Φορέστε επίσης ένα εντυπωσιακό κολιέ με πέτρες τουρκουάζ καθώς και μία κομψή γκρι τσάντα. Επιλέξτε απαλό βάψιμο με σκιές σε ανθρακί χρώματα.
tzin sto xroma tis mentas 1
Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε την αγαπημένη σοφιστικέ διάθεση με ένα τζιν στο χρώμα της μέντας! Αρκεί να το συνδυάσετε με ένα φαρδύ πουλόβερ με άνισο τελείωμα και τα αγαπημένα σας Tom’s. Εάν είναι κρύα η μέρα, μπορείτε να φορέστε γκρι oxfords ή χειμωνιάτικα μποτάκια. Συνδυάστε με ένα απλό φουλάρι, εκκεντρικά σκουλαρίκια και nerd γυαλιά.
tzin sto xroma tis mentas 2
Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε ένα denim πουκάμισο με το τζιν στο χρώμα της μέντας. Φορέστε ένα γλυκό φουλάρι σε παρόμοιες αποχρώσεις, ένα κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια και χαμηλές ταμπά μπότες. Το ντύσιμο αυτό είναι το ιδανικό για να πάτε για ένα καφέ με τις φίλες σας στο αγαπημένο σας στέκι.
tzin sto xroma tis mentas 3
Για τις casual εμφανίσεις σας, θα σας προτείναμε να φορούσατε το τζιν στο χρώμα της μέντας με ένα φαρδύ γκρι φούτερ. Ίσως να σας φανεί μία παράξενη πρόταση. Είναι σίγουρο όμως πως θα δείχνετε υπέροχες. Φορέστε κομψές μπότες ιππασίας, πάρτε μία εντυπωσιακή τσάντα και σηκώστε τα μαλλιά σας σε μία αυστηρή αλογοουρά. Απλά, θα κλέψετε την παράσταση!
tzin sto xroma tis mentas 4
Τέλος, μπορείτε να φορέσετε το τζιν στο χρώμα της μέντας με ένα πουά μπλουζάκι σε άσπρο και μαύρο. Φορέστε μία απλή γκρι ζακέτα, σηκώστε τα μαλλιά σας σε ένα ρομαντικό, χαλαρό bun και κάντε μοναδικές εμφανίσεις τόσο για καφέ αλλά και για ψώνια.
πηγη:fashion-style